top of page

Even voorstellen
Mijn naam is Sarah Vanneer. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Maastricht. Ik studeer Rechtsgeleerdheid aan de Universtiteit van Maastricht en ik zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor.


Mijn passie voor het recht is ontstaan uit de behoefte om mensen te helpen die met onrecht te maken krijgen. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Dit is dan ook mijn drijfveer om mijzelf tot een waardevolle jurist te ontwikkelen.


Sinds 13 november jl. ben ik werkzaam bij Consigliera Advocatuur als juridisch medewerkster. Ik wilde de kans om bij een advocatenkantoor te werken natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan en greep deze dan ook met beide handen aan.


Ik vind het erg leuk dat er binnen Consigliera Advocatuur veel rechtsgebieden worden behandeld, omdat ik zo mijn kennis op veel gebieden kan verbreden. Het is heel leerzaam om de theorie die op de universiteit behandeld wordt, in de praktijk toe te passen. Dit helpt mij hopelijk ook om een beter inzicht te krijgen in welke richting ik met mijn master op wil gaan.

Comments


Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page