top of page

ONZE DIENSTVERLENING

Wij willen resultaat voor u bereiken. Samen met u bepalen wij de strategie. Together we get there.

Wij willen resultaat voor u bereiken. Samen met u bepalen wij de strategie. Together we get there. Consigliera is van mening dat de toegevoegde waarde van de juridische dienstverlening zit in het kennen van de cliënt en de cultuur van de organisatie. Wat is de core business van de cliënt, wat zijn de specifieke behoeften en welk resultaat dient te worden bereikt? Voor innovatieve ondernemers met visie, die slimmer, efficiënter en effectiever willen werken bieden wij de navolgende juridische bijstand aan:

 

CONSIGLIERA HUISJURIST

U laat de volledige juridische huishouding van uw onderneming over aan Consigliera en krijgt de beschikking over een vaste jurist bij u op kantoor, zonder dat deze bij u in dienst is. U hoeft zich geen zorgen meer de maken over uw incasso’s, contracten of arbeidsrechtelijke/HR vraagstukken. In de tijd dat de jurist bij u in huis is, worden al de vraagstukken die spelen binnen uw organisatie opgelost en in een vroegtijdig stadium aangepakt. Daarnaast wordt de jurist steeds meer manager. Onze juristen hebben een brede blik, kennen uw organisatie en zijn daardoor in staat snel te schakelen, hetgeen voor u een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing oplevert. Vanwege het grote netwerk van Consigliera en de partners waarmee wij samenwerken, zijn wij tevens in staat snel te handelen en door te verwijzen naar de juiste specialist indien nodig. U heeft de sparringpartner die u nodig heeft, kunt zich richten op uw core-business en hoeft zich geen zorgen te maken dat u geconfronteerd wordt met een hoge nota achteraf. Samen met u wordt uw behoefte afgestemd. Al met al een win-win situatie.

 

CONSIGLIERA LEGAL SCAN 

Wij inventariseren de juridische risico’s die u loopt binnen uw organisatie. De meeste ondernemers zijn puur bezig met ondernemen en vergeten daarbij ervoor zorg te dragen dat de juridische basis op orde is, waardoor zij achteraf vaak geconfronteerd kunnen worden met vervelende situaties en hoge kosten. Is uw aansprakelijkheid goed geregeld? Zijn uw belangrijkste juridische documenten op orde, onder andere algemene voorwaarden, uw huurcontracten? Zijn de rechten en plichten van uw werknemers deugdelijk vastgelegd? Hoe is de structuur van uw onderneming geregeld? Tal van vragen waar u wellicht geen pasklaar antwoord op heeft en waardoor u het gevoel heeft geen vat te hebben op de risico’s die u loopt. Consigliera zorgt ervoor dat er helderheid wordt geschapen in uw juridische structuur en voorziet u van deskundig advies hoe u risico’s kunt beperken en u zich met een gerust hart kunt richten op datgene waar u goed in bent: ondernemen.

 

@ CONSIGLIERA

Met betrekking tot specifieke vaagstukken en juridische (eenmalige) geschillen bieden wij u de advocaat of jurist die bij u past. U krijgt vakkundig advies tegen een aantrekkelijk uurtarief waardoor u aanzienlijk op uw kosten bespaart.

 

CONSIGLIERA@ INTERIM

Wordt u geconfronteerd met een tijdelijke topdrukte, tijdelijke vervanging van uw eigen jurist of bent u voor een specifiek project op zoek naar de juiste kennis en ervaring? Consigliera biedt de mogelijkheid een jurist voor een beperkte periode op interim basis aan te bieden. Consigliera biedt een hoge kwaliteit juridische dienstverlening tegen een zeer concurrerend tarief. Samen met u wordt op basis van uw behoefte bezien welke vorm van juridische dienstverlening het beste bij u past en daar wordt tevens de wijze van factureren op afgestemd. Er kan worden gekozen voor factureren achteraf tegen een vast uurtarief, maar ook kunnen er vaste prijsafspraken worden gemaakt op basis van een project of per tijdseenheid (bv. Maandelijks/halfjaarlijks).

Wij streven er op basis van onze visie naar om ten alle tijden in goed onderling overleg met u duidelijke en doorzichtige afspraken te maken, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent en u voor een vaste prijs verzekerd bent van de juiste aanpak.

 

 • Transportrecht

 • Verzekeringsrecht

 • Aansprakelijkheidsrecht

 • Arbeidsrecht/HR vraagstukken

 • Contractenrecht

 • Huurrecht/vastgoed

 • Incasso

 • Bestuursrecht

 • Mediation

 • Ondernemingsrecht

 • Gezondheidsrecht

 

bottom of page