top of page

TEAM

Wij willen resultaat voor u bereiken. Samen met u bepalen wij de strategie. Together we get there.

Wij willen resultaat voor u bereiken. Samen met u bepalen wij de strategie. Together we get there. Consigliera is opgericht door Nancy Pustjens.
 

Met ingang van 1 maart 2017 is Consigliera voortgezet door Sandy Emons. Sandy heeft de Universitaire opleiding Nederlands Recht afgerond in 1999. Tijdens haar studie heeft zij op de rechtbank gewerkt als griffier. Na haar studie is zij enkele jaren werkzaam geweest als docent aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens heeft zij veel juridische ervaring opgedaan als jurist bij ARAG Rechtsbijstand, waar zij heel veel verschillende problemen heeft behandeld. In 2008 is zij beëdigd als advocaat. Daar heeft zij ervaring opgedaan in een breed scala van rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht en contractenrecht. In 2014 heeft zij de specialisatieopleiding Magna Charta Verzekeringsrecht cum laude afgerond.

 

De laatste jaren heeft zij zich de specialismen Verzekeringsrecht en Transportrecht verder eigen gemaakt. Daarnaast heeft zij veel (internationale) procesrechtelijke ervaring. Met de komst van Sandy Emons als advocaat, kunnen wij u ook bijstaan in procedures bij de rechtbanken en gerechtshoven. Zo kunt u gebruik maken van volledige juridische ondersteuning in alle soorten zaken en ongeacht het financieel belang van de zaak. Ook Nancy Pustjens zal nog enige tijd aan de onderneming verbonden blijven. Door het bundelen van onze krachten zullen wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

bottom of page