top of page

Even voorstellen....
Mijn naam is Daphne van Woenzel. Ik ben 23 jaar oud en woon in Maastricht. Momenteel ben ik bezig met mijn laatste jaar HBO-Rechten bij Zuyd Hogeschool. Op 9 oktober 2023 ben ik begonnen aan mijn afstudeerstage die 25 weken zal duren.


De interesse in rechten en ondernemen was al vroeg ontstaan door de verhalen van mijn vader over de oliehandel in Noorwegen. In mijn derde jaar heb ik daarom de module 'De Bedrijfsjurist' gevolgd, waar ik meer heb geleerd over de juridische aspecten waar bedrijven mee in aanraking komen. Na het afronden van mijn Bachelor zou ik graag een Masteropleiding Ondernemings- en handelsrecht willen volgen, maar niks staat vast.


Tijdens de stage wil ik mij niet tot één rechtsgebied beperken, maar wil ik mijn kennis breed houden. De keuze om bij Consigliera Advocatuur stage te lopen, was daardoor vrij makkelijk. Gedurende de komende weken zal ik naast mijn stagewerkzaamheden ook aan mijn scriptie werken en een beroepsproduct maken. Ik duik graag de jurisprudentie in en wil onderzoek doen rond het faillissementsrecht.


Ik kijk enorm uit naar de komende periode. Aan het einde van de stage hoop ik een positieve indruk achter te hebben gelaten en mij tot een meer waardevolle jurist te hebben ontwikkeld.

Comentarios


Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page