top of page

Even voorstellen....


Mijn naam is Rick van Pol. Ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Maastricht.


Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid te Maastricht University. In deze afrondende fase van de bachelor had ik de keuze om twee keuzevakken te volgen, of om een stage te lopen. Ik heb gekozen voor het laatste. Deze keuze was snel gemaakt, aangezien ik praktijkervaring enorm belangrijk vind om mijn studie in goede banen af te ronden.


Sinds 24 april jl. ben ik werkzaam bij Consigliera Advocatuur en zal mij de komende twee maanden bezighouden met het opdoen van praktijkervaring. Ik twijfel nog over de master die ik wil gaan volgen na het behalen van mijn bachelor, dus doormiddel van praktijkwerk hoop ik dat deze keuze makkelijker gemaakt kan worden.


Consigliera Advocatuur heeft een ruim aanbod aan verschillende rechtsgebieden die zorgen voor verruiming van mijn juridische kennis. Mijn interesses liggen vooral in het privaatrecht, maar ik sta open voor het opdoen van kennis uit voor mij nog onbekende rechtsgebieden. Ik heb in deze drie weken dat ik stage loop al ontzettend veel geleerd. Van kleine taken zoals (concept)brieven schrijven tot het opstellen van werkelijke stukken; elk leermoment dat ik kan gebruiken voor een betere ontwikkeling neem ik met beide handen gretig aan. Mocht ik ergens niet uitkomen dan kan ik altijd terugvallen op de verschillende (juridische) medewerkers die met hun brede kennis en ervaring zeer behulpzaam zijn.


Ik ga deze komende twee maanden met plezier tegemoet. Ik weet zeker dat ik na mijn tijd als stagiair een meer volwaardige jurist zal zijn door wat ik geleerd heb bij Consigliera Advocatuur.

Commentaires


Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page