top of page

Even voorstellen....


Mijn naam is Solange Kompier. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Bunde. Momenteel ben ik derdejaars student HBO-Rechten aan Zuyd Hogeschool te Sittard.


Op 6 februari 2023 ben ik mijn stage gestart bij Consigliera advocatuur die 20 weken zal duren.


Tijdens mijn opleiding ben ik door middel van stages aan het uitzoeken welke richting ik in de toekomst uit zou willen. Consigliera advocatuur sprak mij aan, omdat zij zich bezighouden met een divers aantal rechtsgebieden. Dit leek mij daarom de perfecte plek.


De afgelopen paar weken heb ik ervaren hoe het is om aan echte dossiers te werken, stukken gereed te maken voor de zitting, jurisprudentie onderzoek te

verrichten en om (concept)brieven te schrijven.


Gedurende deze stage hoop ik deze werkzaamheden verder te ontwikkelen en om hier steeds beter in te worden. Ook zou ik graag tijdens mijn stage verschillende persoonlijke vaardigheden willen ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om de komende maanden nog veel waardevolle dingen te leren uit de praktijk. Ik verricht met veel plezier mijn werkzaamheden omdat ze iets toevoegen aan de zaken die hier lopen.


Naast de werkzaamheden die ik verricht op kantoor zal ik ook een onderzoeksrapport en een beroepsproduct maken. Zelf heb ik gekozen voor een onderwerp in het erfrecht. Gedurende mijn studie spraken veel verschillende rechtsgebieden mij aan, maar met name familierecht en handel- en ondernemingsrecht. Graag zou ik na mijn tijd op Hogeschool Zuyd een master volgen aan de universiteit, maar in welk rechtsgebied weet ik nog niet. Misschien kom ik daar deze stage wel achter!

Comments


Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page