top of page

Even voorstellen...


Mijn naam is Femke Schepers. Ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Stein. Ik studeer rechten aan Zuyd Hogeschool en ik ben sinds kort begonnen aan mijn derde jaar. Voor mijn stage in jaar 3 ben ik gericht op zoek gegaan naar een advocatenkantoor dat een breed scala van rechtsgebieden behandelt, omdat ik de ambitie heb om in de toekomst mijn master rechtsgeleerdheid te halen en eventueel advocaat te worden. Ook ben ik erg geïnteresseerd in verschillende rechtsgebieden. Ik vind het fijn dat ik de kans heb gekregen om bij Consigliera advocatuur stage te mogen lopen.

Gedurende een half jaar zal ik stage lopen bij Consigliera advocatuur en hoop ik mijn kennis te kunnen verbreden door middel van praktijkervaring. Gedurende mijn studie spreekt ondernemingsrecht, arbeidsrecht en personen- en familierecht mij erg aan. Ik kijk er erg naar uit om hier aan de slag te gaan.

Opmerkingen


Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page