top of page

Even voorstellen...


Mijn naam is Lieke Erven. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Sittard. In 2019 ben ik begonnen met de opleiding ‘HBO-rechten’ aan Zuyd Hogeschool. Na mijn eerste jaar heb ik mijn propedeuse behaald en ben ik begonnen aan de universiteit Maastricht. Ik studeer rechtsgeleerdheid en begin momenteel aan mijn derde jaar.


Naast studeren vind ik het belangrijk om mijn kennis toe te passen in de praktijk. De beste manier leek mij om te beginnen met een stage. Ik vind het fijn dat ik bij Consigliera deze stage mag lopen en zij aan vele studenten deze kans bieden. Daarnaast biedt Consigliera een breed scala van rechtsgebieden aan, waardoor ik mijn interesse in verschillende rechtsgebieden kan ontwikkelen.

Ik kijk er erg naar uit om de komende tijd hier aan de slag te gaan en mij klaar te stomen voor de toekomst.


Comments


Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page