top of page

Even voorstellen....

Mijn naam is Melissa Spoelstra. Ik ben 27 jaar oud en woonachtig in Echt. Na een jaar HBO-rechten gestudeerd te hebben in Sittard, besloot ik naar de Universiteit in Maastricht te gaan om daar mijn bachelor Rechtsgeleerdheid te halen. Deze keuze heb ik destijds gemaakt, aangezien ik de ambitie heb om in de toekomst advocaat te worden.


Inmiddels ben ik in de afrondende fase van mijn master Privaatrecht en loop ik gedurende een periode van acht weken stage bij Consigliera advocatuur. Gezien het feit dat het kantoor verschillende rechtsgebieden aanbiedt, de verschillende stagiaires die mij vooraf zijn gegaan en de brede kennis en ervaring van mevrouw mr. Smits-Emons leek dit kantoor mij de ideale stageplek. Ik hoop de komende acht weken mijn kennis te kunnen verbreden door middel van praktijkervaring.


Gedurende mijn studie sprak het aansprakelijkheidsrecht, het personen- en familierecht en het arbeidsrecht mij het meest aan. Ik vind het erg interessant om het verloop van een dergelijke procedure nu van dichtbij te mogen zien.


コメント


Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page