top of page

Even voorstellen...


Mijn naam is Tim Steverink. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Sittard. Ik studeer HBO-Rechten op Zuyd Hogeschool in Sittard en ik ben derdejaars student. Op 8 februari 2021 zal ik beginnen met mijn stage bij Consigliera Advocaten die 20 weken zal duren.

Iedere student is op zoek naar variatie om zo zijn/haar horizon te verbreden; dat is voor mij ook de reden geweest om stage te lopen bij dit kantoor. Gezien de hoeveelheid rechtsgebieden, is er meer dan genoeg te leren. Op onze opleiding houden wij ons bezig met fictieve dossiers waarin onder andere processtukken en adviesbrieven moeten worden opgesteld. Tijdens deze stage kom ik erachter hoe het is om aan echte dossiers te werken.

De komende tijd zal enorm leerzaam worden. Gedurende deze stage wil ik me ontwikkelen als toekomstig professional en verder wil ik me verdiepen in de verschillende rechtsgebieden. Naast de werkzaamheden bij Consigliera Advocatuur zal ik een onderzoeksrapport/beroepsproduct opstellen over een juridisch onderwerp. Ik ben razend benieuwd!

Comments


Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page