top of page

Even voorstellen...


Mijn naam is Dorinda Smeets. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Haelen. Ik studeer HBO-rechten op Zuyd Hogeschool te Sittard en momenteel ben ik begonnen aan mijn derde leerjaar. Op 1 september start mijn stage bij Consigliera en hier zal ik gedurende 20 weken werkzaam zijn.

Ik ben heel erg benieuwd naar hoe het is om op een advocatenkantoor te werken. Consigliera werkt met veel verschillende rechtsgebieden, en dit sprak mij erg aan. Op school ben ik theoretisch en ook praktisch te werk gegaan door middel van casuïstiek. Tijdens deze stage zal ik gaan ervaren hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Deze 20 weken zullen ontzettend leerzaam gaan worden. Ik wil me tijdens deze stage ontwikkelen en verdiepen in verschillende rechtsgebieden. Naast de werkzaamheden bij Consigliera ga ik tijdens deze stage een onderzoeksrapport schrijven over een juridisch onderwerp. Ik kijk er naar uit!

Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page