top of page

Orgel terug naar erfgename

Na een jarenlange juridische strijd heeft de rechtbank Limburg, locatie Roermond, beslist dat het kermisorgel dat mijn cliënte, mevrouw Jeanette Hölzgen, had geërfd van haar moeder aan haar terug gegeven moet worden. Het orgel had jarenlang bij een derde gestaan die zich op het standpunt stelde dat het orgel aan hem was geschonken. Uiteindelijk heeft de rechtbank, nadat diverse getuigen zijn gehoord, beslist dat deze derde er niet in is geslaagd om te bewijzen dat het orgel aan hem is geschonken. Inmiddels is het orgel weer veilig in het bezit van mevrouw Hölzgen en kan de orgelmuziek weer volop haar hart verwarmen. Eind goed al goed dus!

Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page