top of page

Even voorstellen...


Mijn naam is Helena Verspaget en ben woonachtig in Sittard. Ik volg een rechten opleiding aan Hogeschool Zuyd en zit nu in het derde leerjaar. Voor deze opleiding heb ik de opleiding juridische dienstverlening aan ROC Leeuwenborgh te Sittard gevolgd. Deze heb ik in 2016 succesvol afgerond.

Op het MBO heb ik kennis mogen maken met de sociale juridische dienstverlening aangezien ik stage heb gelopen bij een stichting die zich voornamelijk bezig houdt met het mentorschap. In het tweede leerjaar op Zuyd Hogeschool heb ik stage mogen lopen bij Zuyd Legal Lab. Hier heb ik mij mogen oriënteren op juridisch vlak.

Nu mag ik de komende 20 weken deel uitmaken van het team bij Consigliera Advocatuur. Ik wil hier mijn kennis in het recht verder verdiepen en een helder beeld verkrijgen over de gang van zaken in de wereld van de advocatuur. Dankzij de vele verschillende rechtsgebieden waarin mevrouw mr. Emons gespecialiseerd is, is dit een uitstekende kans voor mij om ervaring op te doen.

Gedurende mijn stage ga ik onderzoek doen omtrent de wet- en regelgeving met betrekking tot zelfstandigen zonder personeel. Tevens zal ik juridisch ondersteunde werkzaamheden verrichten. De werkzaamheden houden onder andere in het opstellen van diverse brieven, (proces) stukken, correspondentie etc.

Ik verwacht dat de komende weken ontzettend leerzaam zullen zijn hetgeen ten goede komt aan mijn professionele ontwikkeling.

Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page