Even voorstellen....


Wij verwelkomen onze nieuwe medewerker, de heer Willem Smits. Na een jarenlange carrière als docent/decaan in het voortgezet onderwijs was Willem toe aan een nieuwe uitdaging. Willem is per 1 november 2018 werkzaam bij Consigliera Advocatuur in de functie van Chief Operating Officer (COO). Hij is daarmee verantwoordelijk voor het dagelijks beleid binnen de organisatie. Wij wensen Willem veel succes in zijn nieuwe baan en hopen op een langdurige samenwerking!

Uitgelichte berichten
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

Consigliera Advocatuur

Graaf 29 

6101 CC Echt

T: 0475-584214

Mobiel Sandy: 06 4888 9770

F: 0475-557963

E: info@consigliera.nl

www.consigliera.nl

​​​​© 2017 - Consigliera - Algemene voorwaarden - Disclaimer

  • Grey LinkedIn Icon