top of page

Even voorstellen....


Hallo,

Graag wil ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Ivo Gijsen, 21 jaar oud en woonachtig te Doenrade. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar hbo-rechten bij Zuyd Hogeschool te Sittard. Voordat ik aan deze hbo-opleiding ben begonnen, heb ik de opleiding Juridisch Medewerker Zakelijke Dienstverlening aan Leeuwenborgh Opleidingen te Sittard gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. In 2016 heb ik met succes mijn diploma behaald.

De afgelopen weken ben ik als stagiair werkzaam geweest bij advocatenkantoor Consigliera te Sittard. Als stagiair heb ik mevrouw mr. Sandy Emons juridische ondersteuning geboden binnen de diverse rechtsgebieden, die binnen Consigliera worden behandeld. De diversiteit aan juridische onderwerpen sprak mij meteen aan.

Zo worden er dossiers op het gebied van het arbeidsrecht, huurrecht, algemeen verbintenissenrecht en personen- en familierecht behandeld. Daarnaast kunt u ook bij Consigliera terecht voor advies en geschillen op het gebied van het ondernemingsrecht, gezondheidsrecht, transportrecht, verzekeringsrecht en bestuursrecht. Tot slot bent u ook voor incassozaken en gerechtelijke procedures bij Consigliera aan het juiste adres.

Zelf kan ik zeggen, dat ik een sociale, gemotiveerde en hardwerkende student ben, die met veel interesse met het recht bezig is. Tijdens mijn stage heb ik dan ook veel kennis opgedaan en in diverse dossiers werkzaamheden verricht. Ik probeer tot slot altijd pro-actief te handelen om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren.

Helaas is inmiddels mijn stageperiode voorbij. Echter heb ik de mogelijkheid gekregen om theorie en praktijk te blijven combineren. Ik zal dan ook één dag per week werkzaamheden gaan verrichten binnen Consigliera. Deze kans zal ik met veel passie en inzet aangrijpen!

Bent u nu toevallig op zoek naar een kundig en betrokken advocaat? Dan bent u bij advocatenkantoor Consigliera aan het juiste adres! Mevrouw mr. S.L. Emons staat graag tot uw dienst. U kunt vrijblijvend contact opnemen middels telefoonnummer 046-4515221 of via het e-mailadres info@consigliera.nl. Of kijk gerust eens op de website www.consigliera.nl.

Met vriendelijke groet,

Ivo Gijsen

Consigliera Advocatuur

Stationsstraat 6

6131 AZ Sittard

Tel: 046-4515221

E-mail: info@consigliera.nl

Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page