top of page

Gratis inloopspreekuur op Dag van de Scheiding


Op 8 september 2017 vindt de Dag van de Scheiding weer plaats. Op de Dag van de Scheiding wordt aandacht gevraagd voor het belang van professionele begeleiding bij scheidingen, waarbij ernaar wordt gestreefd dat het proces rondom echtscheidingen wordt verbeterd, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook ons kantoor doet mee aan de Dag van de Scheiding! Bij een echtscheiding spelen zowel juridische, financiële als fiscale aspecten een rol. Daarom is een samenwerking tussen een advocaat en een financieel echtscheidingsadviseur van groot belang om uw belangen optimaal te kunnen behartigen. Op de Dag van de Scheiding zullen Consigliera Advocatuur en ASA Groep financiële planners daarom gezamenlijk hun deuren openen om gratis advies te geven over scheiden en alles wat daarmee te maken heeft (onder meer kinder-/partneralimentatie, omgang, woning, gezag, ouderschapsplan, scheiden met kinderen, boedelverdeling, en scheiden als ondernemer).

Dus, kom gerust even binnenlopen op vrijdag 8 september 2017 voor gratis informatie en een kopje koffie:

- tussen 9.00 en 13.00 uur in Sittard aan de Stationsstraat 6, of

- tussen 14.00 en 17.00 uur in Maastricht aan de Berceusestraat 46.

Bent u op deze dag niet in de gelegenheid langs te komen, neemt u dan telefonisch contact op voor het maken van een afspraak: 046-4515221 of 043-3639575.

Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page