top of page

Even voorstellen...

Mijn naam is Lieve Gootzen. Ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Sint Joost. Sinds afgelopen juni ben ik afgestudeerd voor de master Burgerlijk Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, en mag ik mij sindsdien ‘’meester in de rechten’’ noemen.

Met het oog op het opdoen van ervaring binnen verschillende rechtsgebieden en mijn ambitie om in de toekomst advocate te worden, ben ik sinds maandag 6 juli werkzaam als juridisch medewerkster bij Consigliera Advocatuur.

Gedurende mijn studie heb ik reeds kennis mogen maken met de advocatuur. Na de zomer van 2019 heb ik een aantal weken stage gelopen bij een klein advocatenkantoor op het zonnige Curaçao. Bij dit kantoor heb ik al veel juridische kennis opgedaan en heeft mij tevens de bevestiging gegeven dat ik graag werkzaam wil zijn binnen het recht en de advocatuur.

Het recht en daarmee de advocatuur sprak mij vanwege de diversiteit in werk al sinds de eerste dag van mijn studie erg aan. Mijn interesses liggen daarbij voornamelijk op het gebied van het letselschaderecht en het personen- en familierecht, maar ik sta ook altijd open voor het opdoen van kennis en ervaring van nieuwe of andere rechtsgebieden. Wat mij dan ook direct aansprak aan Consigliera zijn de verschillende rechtsgebieden die het kantoor behandelt en de mogelijkheid om mij nog meer te verdiepen in mijn favoriete rechtsgebieden. Daarnaast treedt Consigliera niet alleen op voor particulieren, maar ook voor ondernemers. Als werknemer krijg je bij Consigliera dus ook met verschillende cliënten te maken.

Mijn werkzaamheden als juridisch medewerkster zullen vooral bestaan uit het juridisch ondersteunen van mr. Smits-Emons. Denk hierbij aan het opstellen van diverse brieven, (proces) stukken en correspondentie met partijen, maar na verloop van tijd ook het bijwonen van cliëntgesprekken en zittingen. Vanaf de eerste werkdag werd ik al meteen bij deze processen betrokken. Hierdoor voel ik mij al snel welkom op het kantoor en verantwoordelijk voor de cliënten.

Ik zie er naar uit om mij de komende maanden verder te ontwikkelen en vooral veel nieuwe kennis en ervaring op te doen!

Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page