February 12, 2020

January 15, 2020

January 3, 2020

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Orgel terug naar erfgename

November 27, 2019

Na een jarenlange juridische strijd heeft de rechtbank Limburg, locatie Roermond, beslist dat het kermisorgel dat mijn cliënte, mevrouw Jeanette Hölzgen, had geërfd van haar moeder aan haar terug gegeven moet worden. Het orgel had jarenlang bij een derde gestaan die zich op het standpunt stelde dat het orgel aan hem was geschonken. Uiteindelijk heeft de rechtbank, nadat diverse getuigen zijn gehoord, beslist dat deze derde er niet in is geslaagd om te bewijzen dat het orgel aan hem is geschonken. Inmiddels is het orgel weer veilig in het bezit van mevrouw Hölzgen en kan de orgelmuziek weer volop haar hart verwarmen. Eind goed al goed dus!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons