September 1, 2020

February 12, 2020

January 15, 2020

January 3, 2020

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Even voorstellen...

October 21, 2019

 

Hallo, Mijn naam is Manouk Verstappen. Ik ben twintig jaar oud en ik woon in Horn. Ik studeer HBO-Rechten op Zuyd Hogeschool te Sittard. Momenteel zit ik in mijn vierde en laatste leerjaar. Mijn afstudeerstage is op 7 oktober bij Consigliera van start gegaan. Gedurende 25 weken zal ik als stagiaire werkzaam zijn bij Consigliera. Gedurende mijn opleiding heb ik al veel geleerd over het voorkomen en oplossen van juridische problemen. Tijdens mijn studie werd de theorie met de praktijk gecombineerd, aan de hand van casuïstiek. Ook heb ik in het derde leerjaar reeds een stage van 20 weken gelopen bij een juridisch kantoor. Hier heb ik werkzaamheden omtrent het opstellen van bezwaarschriften verricht. Voor mijn afstudeerstage was ik echter op zoek naar een stage waarin ik meerdere verschillende werkzaamheden kan gaan verrichten om zodanig mijn juridische praktijkervaring uit te breiden. Consigliera sprak mij dan ook erg aan vanwege de brede juridische kennis en ervaring van mevrouw mr. Smits-Emons. Consigliera krijgt met veel verschillende rechtsgebieden te maken en biedt zodanig passende juridische dienstverlening. Naast de interne werkzaamheden van deze stage zal ik ook een afstudeeropdracht gaan uitvoeren. De afstudeeropdracht zal als onderwerp de nieuwe wet partneralimentatie hebben. Hiermee hoop ik Consigliera te kunnen ondersteunen en mijn competenties te kunnen ontwikkelen. Tevens is er onlangs een blog over de nieuwe wet partneralimentatie op de site (www.consigliera.nl) geplaatst. Indien u over deze nieuwe wet meer informatie wenst, verwijs ik u graag door naar de blog. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om mijn praktijkervaring en juridische kennis bij Consigliera te gaan verbreden.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

Consigliera Advocatuur

Graaf 29 

6101 CC Echt

T: 0475-584214

Mobiel Sandy: 06 4888 9770

F: 0475-557963

E: info@consigliera.nl

www.consigliera.nl

​​​​© 2017 - Consigliera - Algemene voorwaarden - Disclaimer

  • Grey LinkedIn Icon