September 1, 2020

February 12, 2020

January 15, 2020

January 3, 2020

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Even voorstellen...

September 1, 2020

Mijn naam is Dorinda Smeets. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Haelen. Ik studeer HBO-rechten op Zuyd Hogeschool te Sittard en momenteel ben ik begonnen aan mijn derde leerjaar. Op 1 september start mijn stage bij Consigliera en hier zal ik gedurende 20 weken werkzaam zijn.

 

Ik ben heel erg benieuwd naar hoe het is om op een advocatenkantoor te werken. Consigliera werkt met veel verschillende rechtsgebieden, en dit sprak mij erg aan.  Op school ben ik theoretisch en ook praktisch te werk gegaan door middel van casuïstiek. Tijdens deze stage zal ik gaan ervaren hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

 

Deze 20 weken zullen ontzettend leerzaam gaan worden. Ik wil me tijdens deze stage ontwikkelen en verdiepen in verschillende rechtsgebieden. Naast de werkzaamheden bij Consigliera ga ik tijdens deze stage een onderzoeksrapport schrijven over een juridisch onderwerp. Ik kijk er naar uit!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

Consigliera Advocatuur

Graaf 29 

6101 CC Echt

T: 0475-584214

Mobiel Sandy: 06 4888 9770

F: 0475-557963

E: info@consigliera.nl

www.consigliera.nl

​​​​© 2017 - Consigliera - Algemene voorwaarden - Disclaimer

  • Grey LinkedIn Icon