September 1, 2020

February 12, 2020

January 15, 2020

January 3, 2020

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Even voorstellen...

February 12, 2020

Mijn naam is Kay von Piekartz. Ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Heerlen. Ik studeer HBO-Rechten aan Zuyd Hogeschool in Sittard. Momenteel ben ik bezig aan mijn derde studiejaar en zal ik de komende 20 weken stage gaan lopen bij Consigliera advocatuur.

 

Ik was nieuwsgierig hoe een advocaten kantoor te werk gaat en wat hier allemaal bij komt kijken. Na twee jaar in de boeken te hebben gezeten kan ik nu door middel van deze stage ervaren hoe het in de praktijk er aan toe gaat. Ik wil dan ook tijdens de stage een goed beeld krijgen van de werkzaamheden bij een advocatenkantoor.

 

Tijdens deze stage wil ik me verder verdiepen in het recht en zoveel mogelijk kennis op doen. Consigliera advocatuur sprak mij aan door de rechtsgebieden waarin ze actief zijn. Gelet op de verschillende rechtsgebieden denk ik dat ik me hier professioneel goed kan ontwikkelen.

Verder zal ik me tijdens de stage gaan verdiepen in een juridische onderwerp om hier uiteindelijk een onderzoeksrapport over te schrijv

 

en.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

Consigliera Advocatuur

Graaf 29 

6101 CC Echt

T: 0475-584214

Mobiel Sandy: 06 4888 9770

F: 0475-557963

E: info@consigliera.nl

www.consigliera.nl

​​​​© 2017 - Consigliera - Algemene voorwaarden - Disclaimer

  • Grey LinkedIn Icon