September 1, 2020

February 12, 2020

January 15, 2020

January 3, 2020

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Even voorstellen....

October 26, 2018

 

Hallo,

 

Mijn naam is Lianne Hodiamont. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Landgraaf. Momenteel zit ik alweer in het laatste jaar van mijn studie; HBO-Rechten aan Zuyd Hogeschool te Sittard.

Met het oog op mijn afstuderen ben ik sinds maandag 8 oktober voor een periode van 25 weken werkzaam als stagiaire bij Consigliera.

 

Gedurende mijn studie heb ik reeds mogen kennismaken met de advocatuur. In het derde studiejaar heb ik namelijk 20 weken stage gelopen bij een middelgroot advocatenkantoor, waar ik veel diepgaande juridische kennis heb opgedaan.

 

Aangezien de professionaliteit en diversiteit van de advocatuur mij erg aantrekt, wist ik al snel dat ik mijn afstudeerstage wederom bij een advocatenkantoor wilde lopen. Dit werd Consigliera. Wat mij direct aansprak aan Consigliera zijn de vele verschillende rechtsgebieden waarin het kantoor voorziet, zodat ik mij breed kan oriënteren op het recht. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij Consigliera terecht met vragen en geschillen met betrekking tot uiteenlopende rechtsgebieden.

 

Gedurende mijn stage zal ik mevrouw mr. Emons juridisch ondersteunen. Dit zal ik onder andere doen door middel van het opstellen van diverse brieven, (proces)stukken en correspondentie met partijen. Vanaf de eerste stagedag werd ik al bij deze processen betrokken, waardoor er al snel een verantwoordelijkheidsgevoel ontstaat. Dat geeft mij het gevoel dat ik echt iets kan betekenen voor zowel het kantoor als de cliënt. 

 

Ik zie er naar uit om mijzelf de komende maanden verder te ontwikkelen en brede juridische kennis op te doen!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

Consigliera Advocatuur

Graaf 29 

6101 CC Echt

T: 0475-584214

Mobiel Sandy: 06 4888 9770

F: 0475-557963

E: info@consigliera.nl

www.consigliera.nl

​​​​© 2017 - Consigliera - Algemene voorwaarden - Disclaimer

  • Grey LinkedIn Icon